BETA Presented by:
Submit your favorite Philanthropist

bao gui's Blogs

bao gui
HP Laptop Accu voor ProBook 4515s
Posted March 25, 2017 by bao gui in Philanthropist

De Acer Predator X is de zeer krachtige "luxe editie" van de reguliere Predator 17. Zijn de componenten goed uitgebalanceerd en is de prestatie voldoende voor een plek in onze Top 10 ranking?

De fabrikanten begonnen hun Skylake modellen te werken direct na Intel lanceerde de nieuwe Kaby Lake generatie. De prestaties te verhogen is niet groot in deze generatie, maar een paar MHz kan een verschil maken als het gaat om de prestaties kroon voor krachtige gaming laptops. De Acer Predator 17 X GX-792-76DL is uitgerust met een zeer krachtige Intel Core i7-7820HK . 16 GB RAM-geheugen is nog steeds voldoende voor een gaming laptop op dit moment. Het belangrijkste onderdeel voor gaming is de grafische kaart, en ons testexemplaar is uitgerust met de Nvidia GeForce GTX 1080 (laptop) , die een goede gaming prestaties zorgt. Het display bevat een Full HD-resolutie en ondersteunt Nvidia's G-Sync-technologie. De opslagoplossing bestaat uit een SSD en HDD.


Acer biedt meerdere SKU die verschillen in geheugen of opslaginrichtingen, en de Acer Predator 17 X is ook verkrijgbaar met een UHD panel. Dit alles komt op een prijs wel. Ons testmodel is te koop voor bijna 3000 euro (~ $ 3225) op het moment van schrijven. De vergelijking apparaten worden meestal in onze Gaming Top 10 ranking, maar we uitgesloten SLI notebooks en ook gericht op de 17-inch systemen.

De Acer Predator 17 X maakt voornamelijk gebruik van de vertrouwde kleuren zwart en rood, die goed samenwerken. De omvangrijke plastic chassis is voorzien van een degelijke bouwkwaliteit en de zacht aanvoelende oppervlakken zijn handig aan te raken, maar ze trekken vingerafdrukken zeer snel. Deze kan gemakkelijk worden verwijderd met een natte doek. Het deksel heeft twee rode strepen, evenals een zilveren Acer logo, dat een subtiele rode verlichting wanneer het systeem actief is. Druk is geen probleem voor de basis en is er slechts kleine kromtrekken. Het deksel aan de andere kant is niet zo stevig; kunnen we gemakkelijk draai het, die ook zal resulteren in een lichte kleur verstoringen op het paneel. We kunnen echter niet rimpelingen op het scherm met geconcentreerde druk uit te lokken. Het display wordt op zijn plaats gehouden door twee scharnieren. Ze doen hun werk goed en er is slechts geringe stuiteren. Het is geen probleem om de deksel te openen met één hand dankzij de zware basiseenheid.


Al met al, het chassis laat een goede en verfijnde indruk. De visuele hoogtepunten ondersteunen de aansluiting bij de Predator-serie.

De Acer Predator 17 X is vrij gemiddeld in de grootte vergelijking. Het tips de schaal 4,35 kg en is dus te vergelijken met de Asus G752VS-XB78K (4,5 kg). De adapter is ook heel zwaar op 1,3 kg, maar het gewicht is niet het belangrijkste aspect voor een gaming laptop in deze vermogensklasse. Accu HP COMPAQ 8510p .

De haven selectie is voldoende en ze bevinden zich aan de linker- en rechterkant. De achterzijde wordt gedekt door de ventilator uitlaten voor een totaal van drie ventilatoren. Je krijgt in totaal 4x USB 3.0 gelijk verdeeld over de twee kanten. Acer heeft ook een Type-C USB-poort met Thunderbolt-ondersteuning. Externe monitors kan zowel via HDMI of DisplayPort worden bevestigd. De afstand is voldoende aan de rechterkant, maar een beetje druk op de linkerzijde. Wij willen dat het merendeel van de havens liggen aan de achterzijde, dus er is genoeg ruimte voor een externe muis.

De kaartlezer van Acer Predator 17 X GX-792-76DL bevindt zich aan de linkerzijde en ondersteunt de gebruikelijke normen SD, SDHC en SDXC. De geheugenkaart niet uitsteekt, waardoor het gevaar van schade vermindert wanneer u het vervoeren. Wij controleren de prestaties met onze referentie-kaart Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II. JPG-bestanden worden gekopieerd bij 79 MB / s gemiddeld, en de sequentiële transfer rate is 89 MB / s (AS SSD). Dit zijn gemiddelde resultaten; de twee MSI laptops ( GT73VR en GT72VR ) beheren hogere overdrachtsnelheden en duidelijk sloeg het testmodel.

Externe communicatie zijn ofwel behandeld door de Killer E2400 Gigabit Ethernet controller of the Killer Wireless 1535-netwerkadapter, die ook ondersteunt Bluetooth 4.1. Onze WLAN-test vormt een ideaal scenario en de Acer Predator 17 X beheert zeer goede resultaten op gelijke voet met de MSI GT73VR . Het is geen probleem om grote hoeveelheden gegevens met 681 Mbps (ontvangen) en 628 Mbps (stuur), respectievelijk. De Aorus X7 v6 met dezelfde adapter valt achter ons testmodel.

De Acer Predator 17 X is voorzien van een Trusted Platform Module 2.0 (TPM). Er is ook een sleuf voor een Kensington slot aan de notebook te beveiligen tegen diefstal. We vonden het feit dat de sleuf intern wordt versterkt door een metalen staaf. Dit betekent dat u niet alleen scheuren de lock-out van het chassis. Ons testmodel was niet uitgerust met het biometrische beveiligingsfuncties.


"PredatorSense" is de software component die kan worden gebruikt om het systeem te configureren. De tool is niet bijzonder uitgebreid, maar biedt alles wat je nodig hebt. PredatorSense handvatten macro toetsen of toetsenbordverlichting (4 zones), die kan worden aangepast. Het overklokken functie was veel meer van belang voor de beoordeling, omdat het mogelijk maakt het overklokken van de CPU en GPU in twee fasen. Dit vereist echter de werking van de netspanning, anders is het niet beschikbaar. PredatorSense heeft ook een controlefunctie. Een ander hulpmiddel is Acer's Care Center, dat informatie toont over het product en geeft aanbevelingen voor optimalisaties. Het geluid kan worden aangepast via Dolby Audio software.

De doos bevat alleen de laptop zelf evenals de voedingsadapter. We hadden graag een extern optisch station te zien. De Acer Predator 17 X wordt geleverd met Windows 10 Huis 64-bit. De fabrikant momenteel geen andere stuurprogramma's voor de laptop aan te bieden.

De basis van de Acer Predator 17 X een onderhoudsluik op de bodem, die kan worden gebruikt voor upgrades. Toegang tot de fans zullen de demontage van de gehele onderste paneel wel nodig. Dit is geen probleem als je eenmaal een groot aantal schroeven te verwijderen. Het is gemakkelijk om alle drie de fans te reinigen met een borstel. We hebben niet zoals de locatie van de twee geheugenmodules die al in gebruik zijn. Ze aan de andere kant van het moederbord tegenover de vrije modules. Je moet de hele moederbord te verwijderen als u van plan bent om het geheugen te upgraden naar 64 GB.

Zowel het toetsenbord ontwerp en de mechanica van de Acer Predator 17 X komen overeen met Predator 17. De chiclet toetsenbord ligt in een kleine inzinking. Er is geen gekletter en alles is goed geïntegreerd. De toetsen zelf voldoende afmeting 15 x 15 mm met een tussenruimte van 3 mm. De specifieke numerieke heeft dezelfde grootte, evenals de iets verschoven pijltoetsen. De macro toetsen zijn steeds aan de linkerkant en kan worden geconfigureerd via de PredatorSense gereedschap; de afzonderlijke toestanden worden gerepresenteerd door verschillende kleuren. Het is mogelijk om de 4-zone achtergrond verlichting aan te passen. Accu HP 484170-001 .


Zowel de pijl en de WASD toetsen zijn rood gemarkeerd en daardoor makkelijk te vinden. Bedieningskracht alsook de reis sleutel zijn goed afgesteld en hebben geen kritiek veroorzaken.


Het touchpad oppervlak zonder de speciale toetsen 10,5 x 6,5 cm. Het is glad, dus het zweefvliegen mogelijkheden zijn zeer goed. Het is gevoelig omhoog in de perifere zones en gebaren worden ondersteund met maximaal 4 vingertoppen. Acer is niet een speciale driver voor het touchpad te bieden, zodat u alleen de Windows-instellingen te gebruiken. Er is een rode omgeving, die past bij de rest van de Predator ontwerp. De toegewijde muisknoppen zijn vrij glad en zorgen voor een rustige klikkend geluid; er is geen akoestische terugkoppeling als een speciale klikkend geluid. Er is een extra knop naast het touchpad, waardoor de touchpad met inbegrip van de Windows-toetsen deactiveert. De rode omgeving is ook uitgeschakeld en de verlichting van de kleine knop verandert van groen naar rood.

Onze Acer Predator 17 X is uitgerust met een Full HD IPS-scherm. Het heeft een mat oppervlak en ondersteunt Nvidia's G-Sync-technologie. Het paneel een herhalingsfrequentie van 75 Hz. Er zijn ook SKU's met 4K-schermen. We bepalen een zeer goede helderheid van 362 nits op onze top model - het beste resultaat in de vergelijkingsgroep. Een contrastverhouding van 1027: 1 is vrij gemiddeld een IPS scherm en de zwartwaarde is iets verhoogd 0,37. De helderheidsverdeling is 91% - een goed resultaat.


We kunnen PWM regeling van de luminantie niet detecteren, maar kunnen we een aantal backlight bloeden merken. Ons testmodel leed het in de linker benedenhoek. De responstijden zijn ook veel hoger in vergelijking met de vergelijking apparaten.

De beeldkwaliteit zelf is fatsoenlijk. U kunt echter de relatief hoge zwarte waarde op de Acer Predator 17 X, wat resulteert in een lichte grijze tint en zwart niet bijzonder rijk kijken merken. De kleur nauwkeurigheid is oké en de DeltaE waarden zijn niet ver weg van het doel oppervlakte kleiner dan 3 ex-works (ColorChecker 4,12, grijswaarden 3,95). We kunnen duidelijk verbeteren deze waarden met een kalibratie (ColorChecker 3.2, grijswaarden 0,81); kunt u de ICC-profiel downloaden via de link in het vak boven.


De FHD deksels 84% ​​en 55% sRGB AdobeRGB, zodat het scherm van Acer Predator 17 X is uitsluitend geschikt voor wat lichte beeldbewerking. Professionele grafische kunstenaars moeten een externe monitor te gebruiken.

De combinatie van hoge helderheid (362 nits) en de mat scherm oppervlak zorgt voor een goede outdoor mogelijkheden. Onze foto's laten zien dat je de inhoud kunt zien, zelfs in direct zonlicht. We raden u nog steeds een plek in de schaduw, dus je kunt lagere helderheid instellingen, die de batterijduur zal verbeteren gebruiken.

Zoals gewoonlijk voor IPS-panelen, zijn er geen problemen met de kijkhoeken. De referentie-beeld is zichtbaar vanuit alle richtingen en je kunt alleen zien een lichte grijze tint van zeer extreme hoeken, zoals in de vier hoeken foto's hieronder. Echter, er zijn geen beperkingen in de praktijk.

De uitstekende prestaties van de processor zorgt ook voor hoge scores in het systeem benchmarks. De Acer Predator 17 X domineert deze sectie en verslaat alle concurrenten. De snelle Solid State Drive is een belangrijke factor voor de snelle bediening, en er zijn geen vertragingen. Dit totale pakket zou geen problemen met de prestaties in de komende paar jaar.

De Acer Predator 17 X herbergt de Nvidia GeForce GTX 1080 met 8 GB GDDR5X VRAM, dus het is duidelijk waar de reis wordt geleid. De jacht naar meer en meer frames is begonnen en de snelste mobiele grafische kaart kunt u dit moment vinden in een notebook produceert uitstekende resultaten in de synthetische benchmarks. Het overklokken kenmerk van de PredatorSense software werkt ook hier, omdat het ook overklokt de GPU naast de CPU. Accu HP ProBook 4515s .


De geïntegreerde GPU is helaas niet beschikbaar, die de batterij runtimes 2D scenario's verbeterd.De gaming prestaties is zeer goed. Het systeem is krachtig genoeg om alle moderne spel soepel te spelen, zelfs in 4K. Echter, is ons testmodel alleen uitgerust met een FHD paneel, zodat de prestaties van de Nvidia GeForce GTX 1080 is bijna te mooi. Eigenaars van een dergelijk systeem kan in ieder geval ontspannen over nieuwe games in de komende twee jaar. Je zou kunnen hebben om de instellingen te verlagen Ultra naar High though. VR is geen probleem naar stoom; de Acer Predator 17 X is krachtig genoeg.

bao gui
Laptop Accu voor Asus K53E
Posted March 2, 2017 by bao gui in Philanthropreneur

Met de Vivobook, Asus heeft een 15,6-inch all-round apparaat die onmiddellijk vangt de ogen: Het bedrijf maakt gebruik van een hele witte chassis. De feature set is goed, ook: Core i5 processor, GeForce grafische kaart, ac Wi-Fi, Type-C USB. De bundel kost minder dan 500 Euro (~ $ 528).

De Asus Vivobook F556UQ-XO626D is het identiek ontworpen broertje van de Vivobook X556UQ-XO076T, die we al in de zomer van 2016. De huidige test model onderscheidt zich van haar broer of zus beoordeeld op twee aspecten: Met de Core i5-6198DU en beschikt over een Skylake processor , die niet al te vaak gevonden in notebooks. Het tweede verschil is de look: Asus maakt gebruik van een sneeuwwitte chassis met witte toetsen. De deelnemers zijn onder andere apparaten zoals de HP 15-ba077ng , de Acer Aspire E15 E5-553G , en de Lenovo IdeaPad 310-15ISK .


Omdat de F556UQ en X556UQ hetzelfde ontwerp te delen, zullen we niet voor het geval, connectiviteit, invoerapparaten, vertoning, en sprekers in detail hier. Informatie over deze is beschikbaar in onze X556UQ beoordeling .

De Vivobook is voorzien van een matte 15,6-inch scherm met een resolutie van 1366x768 pixels. Het is dezelfde donkere, lage contrast, het bekijken hoek onstabiele model dat we kennen van de reeds beoordeeld broer of zus . Niettemin de meetresultaten verschillen enigszins, omdat twee identieke panelen zijn nooit precies hetzelfde.


We konden niet PWM detecteren voor de helderheid verminderen, maar een permanente flikkering veroorzaakt door de power adapter (in netbedrijf, niet op de batterij). Zie de screenshot naast PWM. Echter, dit flikkeren alleen meetbaar; het is niet opmerkelijk, noch verontrustend.

Met de Vivobook F556UQ, Asus heeft een 15,6-inch all-round apparaat in zijn line-up. Het brengt voldoende prestaties voor dagelijkse taken en is in staat om games te draaien. Ons testmodel kost ongeveer 460 euro (~ $ 485) en is momenteel de goedkoopste variant van deze serie. Andere configuraties en kleurvarianten zijn. Modellen van de identiek ontworpen X556UQ serie verhoging van de keuze van de producten.

De Vivobook wordt aangedreven door een Core i5-6198DU (Skylake) dual-core processor. Dit is eigenlijk een Core i5-6200U processor met een zwakkere iGPU ( HD Graphics 510 in plaats van HD Graphics 520 ) dan gebruikelijk. De gebruikte CPU is een mid-range ULV model, dat zou voldoende moeten zijn voor de eisen van de meeste gebruikers. De Core i5 processor werkt op een basis klok van 2,3 GHz. Dankzij Turbo, kan de kloksnelheid te verhogen tot 2,7 GHz (beide cores) en 2,8 GHz (single core). De Turbo is eigenlijk gebruikt in de netvoeding en op de batterij. Accu Asus G73JH .

We hadden geen problemen. Het systeem werkt soepel. De goede resultaten in de PCMark benchmarks bevestigen onze subjectieve indruk. De all-round apparaat levert voldoende prestaties voor kantoor en internet applicaties. De computer kunt zelfs games. Het is mogelijk om het systeem verder te verbeteren door de HDD vervangen door een SSD. Dit zou het systeem ontvankelijker te maken en het laden / het openen van programma's / bestanden zou minder tijd in beslag nemen.

Een 2,5-inch harde schijf van Toshiba wordt gebruikt als het systeem rijden. Het werkt op 5400 rpm en beschikt over een opslagcapaciteit van 500 GB. De transfer rates van de harde schijf zijn normaal voor 5400-rpm modellen.

De Vivobook wordt geleverd met een dedicated GeForce 940MX grafische kaart van Nvidia. Dit model is een mid-range GPU. Het ondersteunt DirectX 12 en klokken met snelheden tot 1176 MHz. De GPU wordt ondersteund door 2048 MB DDR3 VRAM. De resultaten van de 3DMark benchmarks zijn normaal. Naast de gebruikte GeForce 940MX variant zijn er twee modellen. Deze laatste functie GDDR5 VRAM. Meer informatie hierover vindt u in onze Acer TravelMate P259-MG beoordeling .

De CPU-GPU combinatie van de Vivobook kan veel games vloeiend in HD-resolutie (1366x768 pixels) met een lage tot middelmatige kwaliteit instellingen lopen. Hogere instellingen mogelijk in games zonder hoge hardware-eisen. Een voorbeeld is FIFA 17. Echter, veel veeleisende games vereisen verminderen van de resolutie en / of kwaliteit instellingen om speelbare framerates te bereiken. Zeer veeleisende games zoals Deus Ex Mankind Verdeeld en Mafia 3 zijn onspeelbaar.

In de standby-modus, de ventilator permanent draait op lage snelheid, maar het is niet hoorbaar, omdat de harde schijf is luider. Zelfs als de harde schijf stil staat, kan de ventilator alleen te horen in zeer stille omgevingen of helemaal niet. Het systeem zal aanzienlijk stiller in het dagelijks gebruik uitgevoerd als u de harde schijf met een SSD te vervangen. De ventilator zeker luider onder belasting. We meten een geluidsniveau van 42,6 dB tijdens de stress test. Accu Asus N56VM .


Een elektronische ruis kan soms worden gehoord. We zagen dit geluid tijdens het kopiëren gaming benchmarks naar de harde schijf. Echter, het geluid is alleen hoorbaar in een zeer rustige omgeving.


Onze Vivobook gedraagt ​​zich iets anders in onze stress test (Prime95 en Furmark een looptijd van ten minste één uur) in het netbedrijf en op de batterij. De grafische core klokt altijd op volle snelheid (1176 MHz). In netbedrijf, de processor werkt op 2,2-2,3 GHz. De kloksnelheid af en daalt naar 400 MHz. Op accu, de CPU klokken permanent op 400 MHz. De notebook nauwelijks warmer wordt tijdens de stress test (in netvoeding). De temperatuur blijft onder 40 ° C in alle metingen segmenten.

Er zijn geen afwijkingen in het rijk van de vraag naar energie. Het stroomverbruik is normaal dat de gebruikte hardware platform onafhankelijk van de belasting. De 65-watt adapter heeft geen grenzen bereiken.

Onze real-world Wi-Fi test simuleert de lading tijdens het surfen op het web. Het profiel "Balanced" actief is, de energiebesparende opties zijn uitgeschakeld en de helderheid van het beeldscherm is ingesteld op ongeveer 150 cd / m². De Vivobook bereikt een batterijduur van 05:38 uur, die verrassend is 70 minuten korter dan zijn broer of zus.

De Asus Vivobook F556UQ is een 15,6-inch all-round laptop. Het is niet te duur voor een prijs van ongeveer 460 euro (~ $ 485). De gebruikte Core i5 processor is geschikt voor alle gebruikelijke toepassingsgebieden.Samen met de GeForce grafische kaart, kan het veel huidige games soepel te laten verlopen. De computer nauwelijks warmer wordt, ongeacht de belasting en, althans tijdens dagelijks gebruik, het werkt stil. Dankzij een 500 GB harde schijf zul je niet snel opraken van de opslagruimte. Het is mogelijk om de harde schijf te vervangen door een hogere capaciteit model of SSD. Dit vereist echter het openen van de laptop. De bestaande onderhoud luik laat alleen toegang tot het RAM-sleuf.


Met de Vivobook F556UQ, Asus levert een evenwichtige all-round apparaat. Je krijgt hoge prestaties voor een relatief lage prijs. Accu Asus K53E .


Het toetsenbord bleek fatsoenlijk en voldoende is voor thuisgebruik. Bovendien is de batterijduur zijn goed. Meestal is het scherm is een grote zwakte in de begroting van notebooks. Dit geldt ook voor de Vivobook. Asus zorgden voor een vrij donker, laag contrast, het bekijken hoek instabiel model. Echter, de beeldkwaliteit is gezien de prijs acceptabel. Andere fabrikanten zouden dit voorbeeld te volgen.

bao gui
Laptop Accu Asus A42-G74
Posted February 18, 2017 by bao gui in Philanthropreneur

Kaby Lake is druppelen omlaag van de dure Spectre-serie naar de meer betaalbare Envy-opstelling. Terwijl de nieuwe Envy 15 is dunner en lichter dan zijn voorgangers, maar helaas schuift touchscreen door onze strot met zware smoren onder extreme belastingen.

Ga een stap omhoog uit de begroting Pavilion-serie en een stap naar beneden uit het vlaggenschip Spectre-serie en je hebt zelf de mainstream Envy serie notebooks. Envy-modellen hebben de neiging om weg te komen uit de plastic die deel uitmaken van Pavilion-modellen voor een meer elegante metalen design dwalen en hebben veel betere weergave-opties ook. Als voor de duurdere Spectre series, Envy notebooks zijn nog steeds over het algemeen dikker en zwaarder en het ontbreekt aan high-end functies, zoals Thunderbolt 3 en super-smalle bezels .


De Envy 15 keert terug met Kaby Lake en een vernieuwde look. Het brengt nieuwe functies om de 15,6-inch familie, waaronder USB Type-C en M.2 NVMe, maar zakt een aantal functies van de oudere Envy 15 modellen, waaronder de optische drive, GeForce MX graphics en matte panel opties. Hoe kan deze veranderingen te vergelijken met concurrerende notebooks in dezelfde grootteklasse?


Onze bestaande recensies op oudere Envy 15 modellen zullen een goed beeld van de serie te geven en welke verschillen bestaan ​​tussen elke volgende generatie.

De vernieuwde volledig metalen body maakt gebruik van de vertrouwde gebogen deksel benadering twee jaar geleden geïntroduceerd , maar in een meer aantrekkelijke en scherper chassis. Een glanzende strook op de achterkant van het deksel draagt ​​visuele gloed aan de andere typische matte grijze boven- en dat bijna alle reguliere en vlaggenschip HP apparaten lijken te delen. Bouwkwaliteit is uitstekend van boven naar beneden, zonder onbedoelde gaten of spleten tussen materialen want dit is niet een unibody design. De basis is stijf en een poging om de polssteunen verdraaien of trap het toetsenbord zal resulteren in slechts minimale vervorming en gekraak.


Misschien wel de meest teleurstellende aspect van het chassis is het deksel zelf. Wanneer geopend, zal het deksel bijna altijd balanceren en zal zelfs doorgaan met lichtjes te bewegen tijdens het typen. Het is meer vatbaar voor side-to-side draaien en kromtrekken in het midden met een aantal hoorbare gekraak ook. De displays op de nieuwste Spectre eenheden voelen stijver dan wat hier wordt aangeboden op de Envy. Accu Asus N75SF .

In termen van grootte en het gewicht, de nieuwe Envy 15 chassis is 5 mm dunner dan de uitgaande Envy 15 ontwerp en is ongeveer 200 gram lichter ook. In feite is het nieuwe ontwerp is dunner dan de meeste concurrenten op te slaan voor de duurdere XPS 15 9560 , dat is aanzienlijk kleiner, lichter en krachtiger dan onze HP de revue. De nieuwe Spectre 15 X360 en de super-smalle bezels is HP's direct antwoord op de Dell InfinityEdge design, maar mainstream gebruikers op een begroting moet nog steeds tevreden met de algemene compacte afmetingen van de Envy systeem.

Port opties zijn standaard uitgerust met gemakkelijk toegankelijke USB 3.0, HDMI en USB Type-C-poorten. Ontbrekende functies omvatten RJ-45 en VGA, die beide zijn veel minder vaak voor op de consument gerichte notebooks in vergelijking met zaken-centric aanbod. De USB Type-C-poort hier niet lijkt te Gen. 2 snelheden of DisplayPort-compatibiliteit bieden. Het ontwerp van het deksel verbiedt tevens alle poorten van aan de achterkant van het apparaat geproduceerd.

De verende geïntegreerde kaartlezer biedt gemiddelde overdrachtsnelheden van ongeveer 91 MB / s met onze Toshiba SDXC UHS-II-test kaart. Overbrengen 1 GB ter waarde van beelden van de kaart op het bureaublad zal ongeveer 16 seconden duren. De geplaatste SD-kaart zit vlak tegen de rand van de notebook en blijft veilig om te dragen te allen tijde.

De 2x2 dual-band Intel wireless-ac 7265 module biedt een theoretische overdrachtsnelheid van 867 Mbps en integreert zowel vPro en Bluetooth 4.1. Real-world resultaten bij aansluiting op onze Linksys EA8500 router testen staan ​​een meter retourneert een gemiddelde overdrachtsnelheid van 657 Mbps. We ondervonden geen noemenswaardige problemen met de verbinding tijdens onze tijd met het apparaat.

Er zijn geen andere dan de AC-adapter en installatiegids inbegrepen extra's. HP verkoopt branded accessoires zoals muizen en toetsenborden die generiek werken via USB.

Het onderste paneel is beveiligd door zes hex schroeven die een T5 sleutel te verwijderen. Helaas is het paneel zelf zeer stevig vastgezet aan de basis en de scherpe randen maken een veilige verwijdering moeilijk. Eindgebruiker onderhoud is duidelijk ontmoedigd op de Envy 15.


Gebruikers moeten 2x opslag baaien en 2x SODIMM slots onder het onderste paneel vinden als verwijderd.De standaard één jaar beperkte garantie geldt voor alle nieuwe aankopen van de notebook. Verlenging van de garantie opties omvatten Accidental Damage, LoJack, en pick-up en ondersteuning voor maximaal drie jaar.

De type-ervaring op de Envy 15 voelt vergelijkbaar met de Spectre 15 X360. In tegenstelling tot zijn duurdere broer, maar de Envy draagt ​​een speciale Numeriek dat zowel studenten en kantoormedewerkers waarschijnlijk zullen waarderen. Feedback van de toetsen konden steviger te maken voor de ondiepe reis zijn geweest. Vergeleken met de AccuType toetsenbord Lenovo nieuwere systemen, bijvoorbeeld, de toetsen van de HP voelen spongier en lichter.


De donkere grijze van letters contrasteert nogal slecht tegen de grijze toetsen in tegenstelling tot de meeste andere notebooks waar de zwarte toetsen en witte letters zijn veel vaker voor. De witte achtergrondverlichting steeds meer een noodzaak als het werken onder slecht verlichte omgevingen als gevolg.

De brede geïntegreerde clickpad (~ 12 x 6,5 cm) is iets korter dan op de oudere Spectre 15 X360 . Gelukkig, het behoudt zijn soepel glijden kenmerken en nauwkeurige cursorbesturing zonder cursor springen of dode zones. Accu A32-K55 .


De ClickPad hapert in de geïntegreerde muis toetsen als reizen is erg ondiep en feedback is veel te zacht. herhaaldelijk klikken snel achter elkaar is moeilijk, omdat van hoe arm de tactiele feedback is. De auditieve feedback is rustig en onbevredigend zo goed, dus gebruikers vinden het gemakkelijker om gewoon te tikken op de clickpad of het touchscreen zelf voor het invoeren van muisklikken.

De glanzende 1080p touchscreen op onze test unit is scherp zonder merkbaar korrels of ongewone artefacten. Het Chi Mei CMN15D8 IPS-paneel is te vinden op geen enkele andere notebooks in onze database tot nu toe en de metingen blijkt dat het uitstekend contrast niveaus en een iets helderder achtergrondverlichting dan veel andere mainstream 15,6-inch notebooks bieden. De 4K UHD Envy 15 SKU biedt waarschijnlijk de helderheid, het contrast en kleurnauwkeurigheid resultaten dan onze FHD model, zodat de onderstaande metingen geven alleen de FHD SKU bij de hand.


Achtergrondverlichting bloeden is matig rond de bovenste hoeken en steekt iets naar het midden van het scherm. Dit wordt pas merkbaar als het weergeven van een volledig zwarte achtergrond of tijdens het afspelen van films met zwarte randen en anderszins niet een probleem tijdens het surfen of tekstverwerking.

Kleurruimte is ongeveer 41 procent en 64 procent van de sRGB en AdobeRGB normen, respectievelijk. Dit lijkt op de displays van de HP 15, HP Pavilion 15t en Lenovo Ideapad 310 hoewel deze drie maken gebruik van TN panelen plaats. IPS-panelen op bepaalde Ultrabooks en duurdere alternatieven kunnen diepere en meer accurate kleuren bieden een beroep doen op grafische kunstenaars zoals op de nieuwe Dell XPS 15 9560.

Kleuren en grijstinten zijn over het algemeen juist uit de doos met een aanvaardbare kleurtemperatuur dat is niet te warm of koud. Een kalibratie met een X-Rite spectrofotometer zal nog verbeteren grijswaarden en RGB-evenwicht, maar een merkbaar probleem blijft: Pure blauw lijkt meer blauw-violet en onnauwkeuriger dan andere kleuren volgens onze verzadiging en kleur testresultaten hieronder zijn. Alle kleuren op de Envy 15 geworden onnauwkeurig hoe hoger de verzadiging niveau te wijten aan het panel low sRGB-dekking.

Buiten het zicht is beperkt tot de gebieden in de schaduw als zelfs een bewolkte dag is genoeg om de achtergrondverlichting te overwinnen en veroorzaken storende verblinding. De glossy panel werkt tegen de notebook wanneer onder deze omstandigheden, zodat gebruikers worden gedwongen om de brede kijkhoeken benutten om verblinding zoveel mogelijk te beperken. Schijnbare helderheid daalt als het bekijken van te ver weg hoek en de donkere delen van het scherm iets paars kunnen verschijnen.

Configureerbare opties voor de Envy 15 zijn brede waaronder twee Kaby Lake CPU's (i7-7500U of i7-7560U ), FHD of 4K UHD, 8 GB tot 12 GB RAM-geheugen, en meerdere opties voor opslag van 256 GB SSD's NVMe dual HDD + SSD combinaties. De i7-7500U in onze test unit kan oplopen tot maximaal 3,5 GHz kloksnelheid voor zeer korte periodes.


Alle huidige SKU maken van een touchscreen zonder non-touch matte opties, die enigszins verzwarende aangezien de Envy 15 heeft geen speciale 360 ​​graden scharnieren om het nut van een touchscreen te maximaliseren. Accu Asus A42-G74 .

De i7-7500U is een gemeenschappelijke processor keuze op nieuwere Ultrabooks en hij presteert, waar we verwachten dat het op de Envy 15 op ongeveer 8 tot 10 procent ten opzichte van het uitgaande i7-6500U volgens Cinebench benchmarks. De rauwe CPU prestatievoordelen zijn zeer incrementele en constante tussen elke opeenvolgende generatie Core geweest, ondanks de sprongen om kleinere fabricagemethoden door de jaren heen. In vergelijking met de veel oudere Haswell i5-4200U bijvoorbeeld gebruikers kunnen verwachten een voorstelling sprong van ongeveer 50 procent voor zowel single- en multi-threaded belastingen. Proper HQ-class quad-core processors van de vorige generaties kunnen gemakkelijk overtreffen de laatste ULV Kaby Lake CPU vooral in multi-threaded werklasten.

bao gui
Accu Asus A32-K53 online koop
Posted February 10, 2017 by bao gui in Philanthropist

Dell vernieuwt haar XPS 15 met de nieuwste Kaby meer processors en een GeForce GTX 1050 grafische kaart, zodat de prestaties neemt een grote sprong voorwaarts. Wat betekent dit voor de emissies en de batterijduur? En: Heb Dell definitief vast te stellen van de vele bugs uit de voorgangers? We hebben de eerste resultaten en zal de evaluatie eindigen in de komende paar dagen.

De huidige versie van de Dell XPS 15, die in de eerste plaats wordt bepaald door de Infinity-Edge beeldscherm, is nu beschikbaar voor het vierde jaar. Niets echt veranderd in een eerste blik afgezien van enkele subtiele veranderingen aan het chassis (poorten). De grote veranderingen gebeuren onder de motorkap, waar de Dell maakt nu gebruik van de nieuwste technologie. We zijn met de herziening van de nieuwste 2017-model (9560) met Kaby Lake CPU en GTX 1050 GPU , die het vorige model met Skylake processors en vervangt GTX 960m GPU.


Wij, de voorganger met zowel de beoordeeld Full HD-scherm evenals de optie UHD . We zullen ook controleren verschillende configuraties van de nieuwe XPS 15 9560 en beginnen met de entry-level model voor 1499 euro. Het is uitgerust met de Intel i5-7300HQ quad-core CPU, Geforce GTX 1050 GPU, mat Full HD-scherm, en een conventionele 1 TB harde schijf. Ons testmodel werd gekocht van Dell's Duitse online shop.

Dell adverteert met een hoogte tussen 11 en 17 millimeter voor zijn huidige XPS 15 9560. Dit is zeer optimistisch en geldt alleen voor de ultraperifere gebieden aan de uit en terug. Zodra je het op een tafel, zal je een machine met 22 millimeter. Het grootste voordeel ten opzichte van veel andere 15,6-inch laptops is nog steeds de compacte afmetingen dankzij het dunne bezels van het InfinityEdge display.


Een vergelijking tussen de Dell en de huidige MacBook Pro 15 toont duidelijk de verschillen: Apple adverteert een hoogte van bijna 15 millimeter, maar de XPS 15 ernaast lijkt bijna tweemaal zo dik .

Wij controleren de maximale overdrachtsnelheid van de kaartlezer met onze referentiekaart Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II. De kleinere broers en zussen van de Dell XPS 13-serie beheerd goede resultaten in het verleden, maar onze huidige XPS 15 9560 valt achter onze verwachtingen. De sequentiële leestest van AS SSD kan nog steeds bepalen snel 202 MB / s, maar de transfer rate zal breken als we kopiëren vele kleine beeldbestanden (.jpeg, in totaal 1 GB). De simpele reden is de schrijfprestaties van de harde schijf, dat is een knelpunt. De SSD cache lijkt te helpen voor een korte tijd, maar de invloed verminderd groter het gegevenspakket wordt.

Het is relatief eenvoudig om de Dell XPS 15 zo lang als u een Philips en een Torx T5 schroevendraaier te openen. Dell doet afstand van plastic haken aan de aluminium bodemplaat vast te zetten. Wanneer u de schroeven te verwijderen, moet u rekening houden met de twee extra schroeven verborgen onder het luik met het type informatie. Zodra het aluminium paneel is verwijderd, u volledige toegang tot de belangrijkste componenten zoals de harde schijf, SSD, RAM-geheugen, batterij, WiFi module en uiteraard de twee ventilatoren en koeling units krijgen. Het is relatief eenvoudig om het geheugen of SSD vervangen, respectievelijk.


Eén ding dat opvalt - vergelijkbaar met de voorganger XPS 15 9550 - is de 2,5-inch schijf naast de accu. Modellen zonder een conventionele harde schijf kan daarom gebruik maken van de vrije ruimte voor een grotere batterij. Overeenkomstige configuraties zijn uitgerust met een 97-Wh batterij. Accu Asus A32-K93 .

Het toetsenbord uiteraard niet gewijzigd ten opzichte van het vorige model. We hebben nog steeds graag de type-ervaring, net als de typen lawaai en de sleutel reizen. De individuele toetsen zijn vrij stevig en nauwkeurig kan worden geactiveerd, zelfs wanneer u alleen raken aan de randen. Toch kunnen individuele voorkeuren natuurlijk veranderen de indruk van het toetsenbord.


Het toetsenbord heeft een tweetraps verlichting. Je kunt merken dat het licht schijnt door de toetsen als je kijkt naar het toetsenbord vanuit een hoek in donkere omgevingen. Dell gebruikt PWM (pulsbreedte modulatie) met een gemeten frequentie van 60 Hz voor de regulering van de achtergrondverlichting. Dit is niet zichtbaar voor de meeste gebruikers, maar het kan een probleem voor gevoelige gebruikers. Het gedrag is gemakkelijk te zien in een slow-motion schot (Huawei Mate 8, 120 Hz) hieronder.


De typervaring is zeer vergelijkbaar met de XPS 13 en de indeling is vrijwel identiek ook. Alleen de grootte verschilt een beetje omdat het toetsenbord van de XPS 13 is ongeveer 5 mm smaller.

Dell heeft waarschijnlijk niet de touchpad te veranderen, ook niet. Cursor bewegingen zijn geen enkel probleem tijdens de verslagperiode, de glijdende mogelijkheden van het glasoppervlak zijn zeer goed en de klikbare gebieden van de ClickPad werk heel goed. De benodigde kracht voor een klik is goed aangepast en geregistreerd klikken resulteren in een dof geluid met een goed gedefinieerde tactiele feedback. Dell heeft geen rust de touchpad met enige gadgets zoals een geïntegreerde vingerafdrukscanner. We denken dat dit is een voordeel, omdat het hele oppervlak van de 8,5 x 10,5 cm touchpad kan worden gebruikt voor inputs.

Onze eerste testmodel van de nieuwe Dell XPS 15 9560 is uitgerust met een Full HD-scherm. De aanduiding "Sharp SHP1453 LQ156M1" suggereert al dat dit paneel is vergelijkbaar met de voorganger 9550 . Onze meetresultaten zijn eigenlijk binnen een paar procentpunten van het vorige model. Dit is niet een slechte zaak maar, want de resultaten zijn nog steeds erg goed met een hoge maximale helderheid van 416 cd / m² en een lage zwarte waarde van slechts 0,26 cd / m² (maximaal contrastratio 1538: 1). De Full HD-scherm hoeft niet te verschuilen achter de huidige Apple MacBook Pro 15 . De laatste heeft slechts een merkbaar voordeel in termen van kleurbereik en kleurnauwkeurigheid (sRGB) af fabriek. De optionele 4K scherm - als het is ook vergelijkbaar met de vorige generatie - is ongeveer op gelijke voet, maar beheert een ongeëvenaard hoge AdobeRGB dekking van 98%. We zullen uiteraard herziening van de 4K model ook.


De resolutie van 1920 x 1080 pixels op het 15,6-inch scherm is geschikt voor de meeste toepassingen. De scherpte is bevredigend, en je kunt gemakkelijk negeren een verkleinde weergave voor symbolen en lettertypen, zodat schaalvergroting problemen zijn geen probleem, ook niet. Het is interessant dat Dell kiest met een factor van 125% standaard. Wij raden aan 100% en daarom de inheemse setting. wanneer de metingen van de vorige versie zijn ook van toepassing voor het nieuwe model - Het optionele 4K scherm zou een leuke optie voor professionele grafische ontwerper in het bijzonder, die een goede representatie van de AdobeRGB08 gamma nodig hebben. Programmeurs en professionele gebruikers in het bureau sector (grote data-serie in Excel, ...) kunnen ook profiteren van de hoge resolutie sinds teksten scherp blijven, zelfs bij zeer kleine lettergroottes. Accu Asus A32-K53 .


We kunnen backlight bloeden in de perifere gebieden op donkere inhoud en donkere omgevingen opmerken. Dit was echter geen probleem tijdens de dagelijkse taken.

We hebben al gezegd dat de kleur nauwkeurigheid is niet echt een hoogtepunt van de Dell XPS 15 9560 met de Full HD-scherm. We kunnen bijvoorbeeld meten een Calman ColorChecker afwijking van maximaal 11 (DeltaE, sRGB) en een gemiddelde afwijking van 4,9. Opmerking: Het is onmogelijk om verschillen met het blote oog te zien wanneer de waarde daalt onder 3. We kunnen een lichte verschuiving naar groen in grijswaarden en een opvallend grote afwijking voor oranje en geel respectievelijk merken. We hebben dit al gemerkt tijdens de metingen van ons vorige testmodel.


Het goede nieuws: U kunt de Full HD-scherm goed te kalibreren (sRGB). De gemiddelde ColorChecker DeltaE afwijking daalt tot 1,3 (maximaal 2,5) en de grijswaarden aanzienlijk verbeterd tot gemiddeld DeltaE van 1,4 (maximaal 1,9) eveneens. De maximale helderheid daalt tot ongeveer 250 cd / m² door de kalibratie. We gekoppeld aan de overeenkomstige icc-bestand in het kader hierboven en je kunt het gratis gebruiken.

Wij meten responstijden van meer dan 50 milliseconden zwart naar wit en grijs-tot-grijs (50/80%), zodat het scherm niet de snelste in zijn soort, maar de resultaten zijn nog onopvallend in vergelijking met de optionele 4K scherm van de voorganger of de huidige MacBook Pro 15 . Gamers moeten een kijkje op 120 Hz paneel dat zijn erg populair op dit moment hebben; alle andere gebruikersgroepen mag niet worden beïnvloed door deze.


Nu komen we bij een lastige, hoewel zwaar besproken onderwerp: PWM (pulsbreedtemodulatie) om de achtergrond verlichting aan te passen. Zoals gewoonlijk, gebruiken we onze meetinstrumenten om te controleren of de fabrikant gebruikt PWM. We kunnen niet detecteren de PWM-curve op een van de 11 instellingen voor helderheid, maar merken lichte luminantie schommelingen bij 25.000 Hz voor de laagste helderheid. We zijn op de grens van wat onze meetinstrument hier kan detecteren. Omdat de frequentie is zeer hoog en we kunnen alleen maar op te sporen het op de laagste helderheid, zou er geen sprake zijn van beperkingen. We namen de helderheid veranderingen in slow-motion in de volgende video en we kunnen geen flikkeren niet hier, ofwel (te vergelijken met PWM op het toetsenbord). We kunnen echter alleen detecteren lagere frequenties (120 Hz) met een frame rate van 120 fps.

De matte Full HD-scherm van de XPS 15 9560 biedt een zeer brede kijkhoeken, die typisch is voor een IPS display. Zowel de foto's en teksten zijn weergave correct als we weg van de ideale kijkpositie te verplaatsen. We hebben gemerkt slechts een lichte geel-rode tint op donkere inhoud als de kijkhoek van 45 graden overschrijdt. Dit mag echter geen beperkingen veroorzaken praktijk.


De XPS 15 is in principe zeer geschikt voor gebruik buitenshuis. De hoge helderheid in combinatie met de hoge contrast en het matte beeldoppervlak (geen reflecties) zijn hier voordelen. Accu Asus A32-K52 .

Intel Kaby Lake en Nvidia Pascal zijn nu verantwoordelijk voor de prestaties van de nieuwe Dell XPS 15 9560 modellen. Dell biedt drie verschillende opties processor in zijn online shop. Het instapmodel is uitgerust met een Intel i3-7100H CPU en Intel HD Graphics 630 , zodat het niet een dedicated GPU hebben. Dit model is te koop voor $ 999. De andere twee CPU's zijn de krachtigere Intel Core i5-7300HQ en de Intel Core i7-7700HQ . De grafische kaart is de Nvidia Geforce GTX 1050 en er zijn momenteel geen alternatieven. Andere verschillen uiteraard onder meer het geheugen (tot 32 GB DDR4) en uiteraard de opslagcapaciteit. Gezien de twee verschillende displays (FHD en 4K), zijn er niet zo veel modellen (momenteel 7 SKU's).

bao gui
Kopen Accu HP 650
Posted February 1, 2017 by bao gui in Philanthropist

Een krachtige processor, IPS scherm en snelle SSD: dat zijn de fundamentele bouwstenen voor een goede computer op kantoor, en de Inspiron biedt ze allemaal. Een toetsenbord met achtergrondverlichting en een goede levensduur van de batterij te bouwen op dat fundament, en de ingebouwde touchscreen kan worden bediend met een stylus. Het hele pakket kost iets minder dan 800 euro (~ $ 850).

De Dell Inspiron 15 5578-1777 is een 15,6-inch converteerbare laptop. Dit is het zustermodel van de structureel identieke Inspiron 15 5568 die we onlangs hebben beoordeeld. Een van de verschillen tussen de apparaten is hun processors: Terwijl 5578-1777 is voorzien van een Kaby Lake processor, het zustermodel een Skylake CPU aan boord. De Inspiron De wedstrijd bestaat uit laptops, zoals de HP Pavilion X360 15 en de Lenovo Yoga 510-15ISK .


Aangezien de twee Inspiron modellen die we hebben gekozen om te beoordelen zijn structureel identiek zijn, zullen we niet het geval is, aansluitmogelijkheden, invoerapparaten of luidsprekers in dit artikel. Zie onze review van de Inspiron 15 5568 voor meer informatie over deze onderwerpen.

De Inspiron's 15,6-inch touchscreen display heeft een native resolutie van 1920x1080 pixels. Het scherm biedt een goede contrastverhouding (976: 1). De helderheid, anderzijds, te laag (242,3 cd / m). Een convertible laptop in deze prijsklasse moet minstens 300 cd / m² helderheid te verschaffen. Op een positieve noot, we nog nooit meegemaakt elke PWM backlight flikkert met dit scherm.

In fabrieksinstelling, het beeldscherm DeltaE 2000 kleur verschil is 4,94 - niet slecht. Fabrikanten moeten streven naar een verschil van minder dan 3. Het scherm heeft geen last van een blauwe cast.

Dell Inspiron heeft een IPS-paneel met stabiele kijkhoeken, zodat de gebruiker de inhoud van het scherm vanuit elke hoek te bekijken. Helaas, de converteerbare laptop kan niet echt buiten worden gebruikt: het reflecterende scherm oppervlak in combinatie met lage helderheid van het panel zijn onbetaalbaar hier.

Dell Inspiron is een 15,6-inch converteerbare laptop. De Kaby Lake processor heeft meer dan genoeg prestaties kracht om alle gebruikelijke toepassingen. Ons testmodel heeft een prijskaartje van ongeveer 800 euro (~ $ 850, brutoprijs). Met ingang van de publicatie van dit onderzoek konden we slechts één andere versie van dit apparaat, uitgerust met een Core i7 processor, meer geheugen en een grotere SSD te vinden.

Convertible laptop van Dell is uitgerust met een Core i5-7200U (Kaby Lake) dual-core processor. Dit is Intel's huidige mid-range ULV CPU (TDP: 15 watt). Het moet voldoende prestaties macht aan de eisen van de meeste gebruikers te voldoen. Als alternatief wordt ook Dell met een versie van de Inspiron met de wat krachtigere Core i7-7500U processor. Voor de meeste gebruikers, zou de lichte winst in de prestaties stroom niet de aanzienlijk hogere kosten waard. Onze model Core i5-processor draait op een basis kloksnelheid van 2,5 GHz. Turbo gebruiken, is het mogelijk om snelheden tot 3,1 GHz (beide kernen) te bereiken. De processor maakt gebruik van de turbo in zowel AC power mode en batterij-modus. Accu HP 650 .

De combinatie van een snelle solid-state schijf en krachtige processor produceert een snel systeem. De Inspiron's goede score in de PCMark benchmark-toont sterke prestaties. De computer ook bereikt goede scores als we meer veeleisende toepassingen dan eenvoudige office en internet-gerelateerde programma's liep. Een lichte verbetering van de algemene prestaties van het apparaat zou kunnen zijn indien de gebruiker zou een tweede RAM module geïnstalleerd - dan zou de actieve tweekanaals modus grafische prestaties van het systeem te verhogen.

Een solid-state drive van SanDisk dient als systeem-opslagapparaat van de computer. De SSD is een 2,5-inch model met een totale capaciteit van 256 GB; ongeveer 200 GB aan dat naar de gebruiker. De overige schijfruimte wordt ingenomen door de Windows-installatie en de recovery-partitie. De rit transfer prijzen zijn goed.

De Inspiron is niet uitgerust met een dedicated GPU; in plaats daarvan Dell heeft Intel's geïnstalleerd HD Graphics 620 geïntegreerde grafische oplossing. Deze kaart ondersteunt DirectX 12 en loopt bij snelheden tot 1000 MHz. De resultaten in de 3D Mark 2011 benchmark zijn daarom normaal voor deze GPU. Het installeren van een tweede RAM module zou de prestaties van het systeem door het activeren van dual-channel-modus te stimuleren.

De Inspiron hardware is krachtig genoeg om een ​​hoop spellen soepel te laten verlopen - hoewel meestal games die niet te veel van de hardware heb eisen. Zelfs met deze games, zullen gebruikers tevreden zijn met een lage resolutie en kwaliteitsinstellingen laag te zijn. De installatie van een tweede RAM module (actieve dual-channel mode) kon het frame te verhogen met gemiddeld 20 tot 30%. Het exacte percentage is afhankelijk van het spel. Een belasten spel zoals "waakhonden 2", echter, is gewoon onspeelbaar.

De Inspiron is relatief rustig in het kader van elk niveau van de belasting. De ventilator staat nog steeds als een algemene regel, en de rest van het systeem werkt in stilte. Zelfs onder belasting de ventilator genereert geen teveel lawaai. Tijdens onze stress test, noteerden we een maximaal geluidsniveau van 35,3 dB (A).

De Inspiron voltooide onze stress test (Prime95 en FurMark loopt gelijktijdig minstens een uur) op dezelfde manier in zowel AC power mode en batterij-modus. Aan het begin van de test de processor liep op 2,5 GHz, terwijl de grafische kern ging over haar taak bij de 850-900 MHz. Na ongeveer 5 minuten, de situatie veranderde. De CPU gewurgd tot 1,6 GHz en de GPU versneld tot 1000 MHz. De converteerbare laptop nooit verhit tot zeer hoge temperaturen. Tijdens de stress test, maten we temperaturen boven de 40 ° C markering (104 ° F) in drie plaatsen. Deze aantallen waren lager in het dagelijks gebruik.

Tijdens het stationair draaien, noteerden we een maximale energie-verbruik van 9,8 watt - een redelijk cijfer. Tijdens de stress test, de koers steeg tot 3,4 watt. Wanneer de CPU gesmoorde na ongeveer 5 minuten, het aantal daalde tot 28,4 watt. De voeding heeft een vermogen van 45 watt. Accu HP MU06 .

Onze WLAN-test - ontworpen voor normaal, dagelijks gebruik te simuleren - maakt gebruik van een script om het systeem bezet door regelmatig het laden van nieuwe websites te houden. De "evenwichtige" profiel actief is, energiebesparende functies van de laptop wordt uitgeschakeld, en de helderheid van het scherm is ingesteld op ongeveer 150 cd / m². De Inspiron bereikte een looptijd van 6 uur en 34 minuten: een goede 90 minuten langer dan zijn structureel identiek Skylake voorganger .

De Inspiron 15 5578 is een 15,6-inch converteerbare laptop van de schepping van Dell. Alleen de innerlijke werking afwijken van die van het vorige model. De fabrikant vertrouwt nu op een Kaby Lake processor, het uitrusten van zijn systeem met voldoende prestaties van kracht om de komende jaren onbevreesd onder ogen zien. De Inspiron heeft geen gebruikers irriteren met een niet aflatende fan, of een verouderde suizen harde schijf. In de standby-modus, gaat de machine over het algemeen over haar activiteiten in volmaakte stilte; zelfs onder belasting van de ventilator is niet een overachiever. De computer blijft ook koelen, ongeacht de omstandigheden.


Een snelle solid-state disk kan het systeem te draaien met de snelheid. Het is mogelijk de SSD in te schakelen, als de basisplaat verwijderbaar. levensduur van de batterij van de computer is zeker niet te versmaden. Het touchscreen functies feilloos en reageert direct op de input van uw vingers of een actieve stylus. Om dat laatste te testen, we porde op en trok over het scherm met een stylus vervaardigd door Hama - naar volle tevredenheid. Kortom, we hebben ook achten het toetsenbord met achtergrondverlichting een succes te maken.


In elke betrokken gebied, de Inspiron winsten van de Kaby Lake upgraden. levensduur van de batterij van de computer is verbeterd in niet geringe mate, en het systeem heeft prestaties kracht gewonnen.


Het IPS-scherm is een lust voor het oog, met zijn goede zichtbaarheid vanuit alle hoeken en het scherm oriëntaties, een hoog contrast en kleurweergave dat een bovengemiddelde mate van nauwkeurigheid bereikt. De helderheid van het scherm te laag is voor gebruik buitenshuis - helaas, zullen de gebruikers van deze computer worden beperkt tot de binnenshuis. Niet goed: Het apparaat mist een USB type-C-poort. We verwachten dat ten minste een van deze poorten in een laptop op de huidige markt. Accu HP MU09 .


Een opmerking over de garantie: Als u de Inspiron kopen van de website van Dell, de standaard garantie lengte is één jaar. In Europa, de aanschaf van de computer van een andere website (ex. Notebooksbilliger.de) geeft de koper een garantie van twee jaar. In beide gevallen is de garantie kan worden uitgebreid - Dell biedt een overvloed aan mogelijkheden.

Displaying 1 to 5 of 15